Tarief en vergoeding bij Psycholoog bij je thuis

Tarief en duur

De tarieven verschillen per psycholoog dus voor meer informatie over de tarieven kan je het best met ons bellen of  ons contacten via het contactformulier.

Afspraak bij je thuis? Let op: kosten zijn afhankelijk van de reisafstand van de psycholoog.

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED. Als je een afspraak af wilt zeggen, doe dat dan minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten in kan plannen.

Vergoeding, stem het af met je verzekeraar

De vergoeding voor een psycholoog verschilt per zorgverzekering. De kans is daarbij groot dat er geen enkel verschil is tussen een ‘volledig’ vergoed GZ psycholoog en een niet vergoede psycholoog. Dat heeft alles te maken met het eigen risico en aanvullende verzekeringen.

Wat krijg je aan extra service bij een psycholoog (aan huis)?

Je hoeft niet te wachten – de meeste psychologen en therapeuten die buiten de vergoeding vallen hebben geen wachtlijsten en kunnen je ook heel goed doorverwijzen. Een persoonlijke benadering: kleinere praktijken zoals de mijne besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten: je bent geen nummer, je komt als je me belt bij mij terecht en niet bij een secretariaat, het is persoonlijker, directer en we werken met meer persoonlijke toewijding. Daarbij heb ik geen wachtlijsten. Bezoek aan huis: mijn persoonlijke extra service is dat ik je thuis bezoek in jouw eigen vertrouwde omgeving. Privacy: de klacht en de behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar; veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om een hele tijd later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.

Neem contact met mij op

Wil je meer weten over vergoedingen en tarieven, of als je een afspraak wilt maken: bel me of stuur even een mailtje naar praktijk Psycholoog Bij Je Thuis. Als ik niet direct op kan nemen, spreek de voicemail in – je krijgt binnen een dag reactie.