Meer weten over de psychologen van Psycholoog bij je thuis?

Ben je niet in de mogelijkheid om een psycholoog buiten de deur te bezoeken? Misschien beschik je niet over goed vervoer of ben je slecht ter been. Ook kan het zijn dat je misschien, juist vanwege je psychische klachten, niet graag buiten komt. Gelukkig kan je dan wel rekenen op ons! We komen graag bij jou langs.

Peter Weijmer, Psycholoog, Ulvenhout

Psycholoog bij je thuis - Peter Weijmer

Peter Weijmer is psycholoog in Breda. Hij heeft een praktijk maar geeft ook therapie erbuiten, zo is het mogelijk dat hij thuis bij jou langs komt. Peter behandelt verschillende klachten en geeft ook relatietherapie.


Wim Weerdenburg, Gestalttherapeut, Capelle aan den IJssel

Psycholoog bij je thuis - Wim Weerdenburg

Wim Weerdenburg is gestalttherapeut in Capelle aan den IJssel nabij Rotterdam. Afspraken bij Wim zijn mogelijk in de avonduren en bij jou aan huis. Hij kan je helpen met veel klachten waaronder burnout- of angstklachten, tevens geeft Wim relatietherapie.


Gerrie van Blitterswijk, Therapeut, Wijk bij Duurstede

Psycholoog bij je thuis - Gerrie van Blitterswijk

Gerrie van Blitterswijk is therapeut in Wijk bij Duurstede. Gerrie houdt praktijk in Wijk bij Duurstede, maar een consult bij cliënte thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt terecht bij haar voor verschillende klachten, zo ook relatieproblematiek.


Francine Wong Loi Sing-Witz, Psycholoog, Amsterdam

Psycholoog bij je thuis - Francine Wong Loi Sing-Witz

Francine Wong Loi Sing-Witz is psychologe in Amsterdam. Francine heeft een eigen praktijk in Amsterdam, maar het is ook mogelijk dat Francine bij jou thuis langs komt. Ze behandelt zowel volwassenen als kinderen.


Jolande Rommens-Musquetier, Therapeut, Breda

Psycholoog bij je thuis - Jolande Rommens-Musquetier

Jolande Rommens-Musquetier is psychosociaal therapeut in Breda. Jolande behandelt veel uiteenlopende klachten zowel in haar eigen praktijk als aan huis.