Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Bij Je Thuis

Ik heb een aantal cliënten gevraagd om kort een recensie te schrijven over de therapie die zij gevolgd hebben.

4/5

“De behandeling heb ik als zeer prettig gevonden. Eindelijk iemand die naar mij luisterde en kon helpen.”

5/5

“Je bent een warm, begripvol en lief mens.Je hebt me geholpen me zelf weer terug te vinden en me zelf niet meer kwijt te raken. Mijn dank is groot. Heel veel succes met je eigen praktijk.”

5/5

“Hier nog een woord van dank. Door jouw zeer goede inzichten in mijzelf en jouw vriendelijke warme steun ben ik van die verschrikkelijke klachten afgekomen. Dat was voor mij eigenlijk niet denkbaar, je bent voor mij een wereldcoach. Je kwam als een vreemde en ging weer weg als vriend.”

5/5

“De behandeling heeft mij snel het vertrouwen gegeven dat ik zoek bij een psycholoog. Door goed te luisteren en een duidelijk uitleg te geven maakt ze problemen helder, kleiner en overzichtelijker. De visie over de relatie tussen lichaam en geest komt duidelijk naar voren in de behandeling. Ze inspireert en motiveert enorm. De psycholoog heeft een brede kennis en omdat ze die met empathie inzet ben ik erg blij met haar als behandelend psycholoog.”

5/5

“Ik heb de behandelmethode als zeer prettig ervaren. Voor het eerst sinds jaren een psychologe die begreep hoe naar het was als je de deur niet meer uitkwam omdat je constant in paniek raakt. De psycholoog heeft meegedacht aan een manier om de behandeling toch te laten slagen en juist door het met nog kleinere stappen aan te gaan lukt het mij om na maanden weer naar buiten te gaan.

Inmiddels ben ik weer aan het werk maar heb ik nog steeds contact met de psycholoog. Juist om soms even te delen waar ik tegen aanloop en dan kan zij mij met terugkijken op eerdere situaties aangeven hoe ik de situatie het beste aan kan gaan”.

Contact

Heb je nog vragen of wil je jouw ervaring delen? Bel dan gerust of stuur ons een mail.