Meer weten over de psychologen van Psycholoog bij je thuis?

Ben je niet in de mogelijkheid om een psycholoog buiten de deur te bezoeken? Misschien beschik je niet over goed vervoer of ben je slecht ter been. Ook kan het zijn dat je misschien, juist vanwege je psychische klachten, niet graag buiten komt. Gelukkig kan je dan wel rekenen op ons! We komen graag bij jou langs.

Carla van Meurs, Therapeut, Doetinchem

Psycholoog bij je thuis - Carla van Meurs

Carla van Meurs is therapeut in Doetinchem. Afspraken zijn naast praktijkbezoek ook mogelijk bij jou thuis. Carla is gespecialiseerd in hypnotherapie en therapie voor PDS, maar behandelt veel verschillende klachten zoals depressies, burnout klachten en geeft ook relatietherapie.


Jolande Rommens-Musquetier, Therapeut, Breda

Psycholoog bij je thuis - Jolande Rommens-Musquetier

Jolande Rommens-Musquetier is psychosociaal therapeut in Breda. Jolande behandelt veel uiteenlopende klachten zowel in haar eigen praktijk als aan huis.


Jan-Willem Buschman, Psycholoog, Amstelveen

Psycholoog bij je thuis - Jan-Willem Buschman

Jan Willem-Buschman is een kinderpsycholoog die op twee locaties werkt: Amsterdam en Amstelveen. Hij kan helpen bij kinderen met allerhande problemen, zoals ADHD problematiek. Ook geeft hij ouderbegeleiding.


Gerrie van Blitterswijk, Psychotherapeut, Wijk bij Duurstede

Psycholoog bij je thuis - Gerrie van Blitterswijk

Gerrie van Blitterswijk is psychotherapeut in Wijk bij Duurstede. Gerrie houdt praktijk in Wijk bij Duurstede, maar een consult bij cliënte thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt terecht bij haar voor verschillende klachten, zo ook relatieproblematiek.


Wim Weerdenburg, Gestalttherapeut, Leidschendam

Psycholoog bij je thuis - Wim Weerdenburg

Wim Weerdenburg is gestalttherapeut in Leidschendam nabij Den Haag. Afspraken bij Wim zijn mogelijk in de avonduren en bij jou aan huis. Hij kan je helpen met veel klachten waaronder burnout- of angstklachten, tevens geeft Wim relatietherapie.


Francine Wong Loi Sing-Witz, Psycholoog, Amsterdam

Psycholoog bij je thuis - Francine Wong Loi Sing-Witz

Francine Wong Loi Sing-Witz is psychologe in Amsterdam. Francine heeft een eigen praktijk in Amsterdam, maar het is ook mogelijk dat Francine bij jou thuis langs komt. Ze behandelt zowel volwassenen als kinderen.


Peter Weijmer, Psycholoog, Ulvenhout

Psycholoog bij je thuis - Peter Weijmer

Peter Weijmer is psycholoog in Tilburg en Breda. Hij heeft twee praktijken maar geeft ook therapie erbuiten, zo is het mogelijk dat hij thuis bij jou langs komt. Peter behandelt verschillende klachten en geeft ook relatietherapie.